Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wortelen, heel, geschild, 1-3 afhankelijk van de grootte
- 25 g sjalotten, doormidden gesneden
- 5 g verse peterselie
- 40 g zonnebloemolie
- 25 g azijn
- 20 g citroensap
- 10 g mosterd
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 317 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45 λεπτ.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Vegan boter
Žádné hodnocení
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Žádné hodnocení
Tomaat basilicum spread
5 min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Rabarberijs
36 godz. 25 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1sa 15 dk