Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
TM6 TM5 TM31

Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 50 g pistácio s/ casca e s/ sal
  • 60 g azeite extra virgem
  • 40 g sumo de laranja fresco
  • 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
  • Pimenta preta q.b.
  • 100 g edamame
    nebo 100 g edamame congelado
  • 400 g lombos de salmão s/ pele
  • 5 g azeite
  • 1000 g água
  • 250 g espelta em grão, lavada e escorrida
  • 200 g tomate-cereja cortado em quartos
  • 1 abacate cortado em cubos (0,5 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2105.4 kJ / 503.2 kcal
Protein
24.1 g
Sacharidy
37.9 g
Tuk
30.2 g
Nasycený tuk
5.1 g
Vláknina
8.8 g
Sodík
660.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty