Kompatibilní verze
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pistácio s/ casca e s/ sal
- 60 g azeite extra virgem
- 40 g sumo de laranja fresco
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b.
-
100
g edamame
nebo 100 g edamame congelado - 400 g lombos de salmão s/ pele
- 5 g azeite
- 1000 g água
- 250 g espelta em grão, lavada e escorrida
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 1 abacate cortado em cubos (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2105.4 kJ / 503.2 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Sodík
- 660.7 mg
Alternativní recepty
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1 Std.
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30 Min
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1 Std.
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 Min
Salada de brócolos, maçã e carne
25 Min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 Min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Creme de legumes, coxas de frango recheadas, arroz e maçãs ao vapor
Žádné hodnocení
Tiras de vaca e espargos salteados
30 Min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 Min