Kompatibilní verze
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 4 pinches ground black pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- plain flour, for dusting
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
nebo streaky bacon, cured and smoked - 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream, cold
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
nebo white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1523 mg
Alternativní recepty
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.