Kompatibilní verze
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
nebo streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
nebo white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1523 mg
Alternativní recepty
Coronation Chicken
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Ham and Mustard Toasts
3ωρ.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20 phút
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10 min