Kompatibilní verze
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
nebo streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
nebo white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1523 mg
Alternativní recepty
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Brioche Berry Pudding
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min