Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • fresh lemongrass
    6 stalks
  • fresh turmeric peeled
    80 g
  • fresh galangal peeled
    100 g
  • makrut lime leaves
    20
  • vegetable oil
    100 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    20 g
  • ground turmeric
    1 ½ tsp
  • fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
    500 g
  • coconut water
    600 g
  • coconut cream
    1000 g
  • palm sugar
    40 g
  • fish sauce
    2 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    2 pinches
  • fresh coriander leaves only, to serve
  • fresh mint leaves only, to serve
  • red chilli oil to serve
  • fresh lime cut into wedges, to serve
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 507.4 kcal / 2122.9 kJ
Protein 9.7 g
Tuk 38.9 g
Sacharidy 35.2 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 25.9 g
Sodík 344.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...