Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pomodori perino interi
- 140 g di carote
- 160 g di zucchine senza estremità
-
120
g di Gruviera a pezzi che si adattano all'alimentatore
nebo 120 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi che si adattano all'alimentatore - 50 g di cipolla a metà
- 300 g di fagioli rossi in scatola scolati
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo ¼ di dado per brodo vegetale - 20 g di concentrato di pomodoro
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 taco shells
- peperoncino rosso secco
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, tritato
- 100 g di panna acida
- 1 lime a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 513.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
50 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Porridge alle pesche
40 min
Tacos con verdure e fagioli
30 min
Frittelle di patate dolci e gamberi
Žádné hodnocení
Salsa mousseline
20min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 min
Frappè al cioccolato
10min
Maionese ai peperoni
15min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h