Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anatra alle prugne
- 1 bacca di anice stellato
- 2 cucchiai di semi di coriandolo
- 400 g di acqua bollente
- 1 dado per brodo di pollo, sbriciolato
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 4 cucchiai di zucchero di canna
- 1800 - 2000 g di anatra con la pelle
- 8 prugne a metà, denocciolate
- 3 foglie di alloro fresche
- 80 g di aceto di vino rosso
Purè di cavolfiore
- 200 g di cavolfiore tagliato a cimette
- 300 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, tagliate a fettine (0,5 cm)
- 150 g di latte
- 20 g di burro, a cubetti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Pesto mandorle e basilico
10 min
Vellutata di gambi di verdure
45 min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Remoulade di sedano rapa
10 min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Crema di carote
40 Min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min