Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
nebo ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
nebo 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 928 kJ / 223 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Pâté en croûte
7h 45 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de canard
24h
Foie gras de canard
72 godz.
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Sauce gribiche
15min