Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
nebo ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
nebo 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 928 kJ / 223 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Terrine de canard
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7u. 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine de poisson
1 Std.