Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Cake aux fruits confits
4h
Soupe de fruits secs à la cannelle
3u. 35min
Chutney aux raisins
25min
Terrine de campagne
4h 30min
Céleri rémoulade
10 min
Gratin de figues
25min
Strudel minute aux pommes et aux noix
40min
Compotée de fruits d'automne
30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Sauce gribiche
15min