Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Clafoutis aux cerises
50min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Poires au vin rouge
3h 20min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Céleri rémoulade
10 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Clafoutis aux abricots
55 min
Sauce gribiche
15min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min