
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 203 kcal / 848 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce gribiche
15min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Rillettes de porc au cidre
2hod.
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Terrine de poulet aux pistaches
1hod. 15min
Terrine de poulet à l'estragon
24hod.
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min