Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min