Terrine de foies de volaille au porto

Terrine de foies de volaille au porto

3.9 19 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 50min.
6 parts

Suroviny

  • 70 g d'échalotes pelées et coupées en quatre
  • 20 g d'huile de tournesol
  • 300 g de foies de volaille nettoyés et coupés en morceaux
  • 50 g de vin blanc sec
  • 50 g de porto rouge
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 g de beurre pour la terrine
  • 6 tranches de pain de campagne
  • 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 13 g
Kalorie 848 kJ / 203 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...