Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine bressane
24hod.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15 min.
Sauce gribiche
15min
Pâté de campagne
48 godz.