Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Terrine de campagne
4h 30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15min
Terrine de poisson
1h