Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g speck, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 1 fresh long red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g molasses
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 10 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Dijon mustard
- 350 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 1205.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espresso "baked" beans
35 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Tomato and red lentil soup
30min
Basil pesto
10 min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15 min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Red rice using rice mode
55min
Tomato pasta sauce
40min
Carrot top pesto
15min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20 min
Refried beans
10 min