
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- boiling water for soaking
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g brown onion cut into quarters
- 200 g speck cut into pieces (approx. 1 cm)
- 1 fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g molasses
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 10 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Dijon mustard
- 350 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 397.4 kcal / 1669.1 kJ
- Protein
- 19.5 g
- Tuk
- 16.1 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Sodík
- 1205.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
White bean dip with chimichurri
15min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Silverbeet dahl
8hod. 40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45min
Spiced lentil vegetable soup
1hod. 30min
Vegan custard
15min
Pea and ham soup
2hod. 20min
Summer dahl
35min
Hommus dip
5min
Traditional hommus
25hod. 5min