Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 220 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g azeite
- 125 g água
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
Cobertura
- 40 g noz
- 100 g alface
- 200 g pera cortada em metades verticalmente
- 100 g crème fraîche
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo Gorgonzola
- 15 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 7881.1 kJ / 1883.6 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Sacharidy
- 214.7 g
- Tuk
- 92.1 g
- Nasycený tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Sodík
- 2785.6 mg
Alternativní recepty
Massa com molho de legumes e queijo
1h
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Ovinhos da Páscoa com lemon curd
25 Min
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1h
Clafoutis de ameixa -TM5
Keine Bewertungen
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45min
Brunch do Médio Oriente
Keine Bewertungen
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1h 15min
Caril de feijão-preto
35 Min
Tikka masala de couve-flor
30 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min