Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1608.4 mg
Alternativní recepty
Pastes hidalguenses
1u. 50min
Pollo con mole TM6
1h
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min
Tarta mousse cabrales y dulce de manzana
Žádné hodnocení
Papas con chorizo
40 min
Birria
1h
Tacos de canasta
1h
Chilorio
1h