Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1608.4 mg
Alternativní recepty
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4sa 15 dk
Arroz frito
40 min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40 min
Sopa de lentejas amarillas con albóndigas y crema de solero
40 min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Kibbeh con salsa de yogur
1h
Cocción de arroz japonés (350 g)
35 min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1j 15 menit
Frijoles puercos
15 min
Cielo Tropical
10min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 dk
Nasi goreng (arroz frito)
40 min