Zařízení & příslušenství
藥膳蝦
Příprava 15min.
Celkový 35min.
1 完整食譜
Suroviny
-
川芎10 克
-
黃耆10 克
-
當歸3 片
-
通草5 克
-
枸杞10 克
-
紅棗3 粒
-
薑 切片20 克
-
水150 克
-
米酒50 克
-
生白蝦 (每隻約25克),去鬚腳、腸泥6 隻
-
新鮮香菜 (volitelně) 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
33.14 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tuk
1.09 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
2.34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan