Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 420 kJ / 100 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 Std. 50 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20 min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min.
Spargelsuppe mit Putenklößchen und Lauchöl
1 Std. 15 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min