Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
nebo 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 764 mg
Alternativní recepty
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Seafood Stew with Rice
30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min.
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min