Kompatibilní verze
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů vařící vody
- 1 ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů perlového kuskusu (izraelského, velkého)
- 150 gramů baby špenátu, nahrubo nasekaného
- 200 gramů fety, na kostky (1 cm)
- 150 gramů pečené červené papriky, konzervované, okapané, na proužky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc ½ polévkové lžíce
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky, nahrubo nasekané
- 1 ½ čajové lžičky uzené červené papriky
- 2 stroužky česneku
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 godz.
Mexický quinoa salát
30min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4 Std. 30 Min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min
Pestrý salát s kuskusem, ráno běžíš za busem
25min
Špaldový salát
20min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 godz. 40 min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1 godz. 40 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min