
Zařízení & příslušenství
Polévka z batátů s rybími kousky
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
Marináda
-
červená chilli paprika, čerstvá (podle chuti)1
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
-
muškátového oříšku, mletého1 špetka
-
rybího filé2 plátky
Polévka
-
cibule120 gramů
-
jarní cibulky na kousky (cca 4 kusy)120 gramů
-
stroužky česneku2
-
extra panenského olivového oleje30 gramů
-
batátů (2 batáty), na kousky350 gramů
-
mrkve (1 mrkev), na kousky100 gramů
-
řapíkatého celeru na kousky1 stonek
-
zeleninového vývaru1000 gramů
-
soli1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
203 kcal /
852 kJ
Protein
9.75 g
Tuk
8.13 g
Sacharidy
25.13 g
Vláknina
4.48 g