Zařízení & příslušenství
Polévka z batátů s rybími kousky
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
1 červená chilli paprika, čerstvá (podle chuti)
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
2 plátky rybího filé
Polévka
-
120 gramů cibule
-
120 gramů jarní cibulky na kousky (cca 4 kusy)
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
350 gramů batátů (2 batáty), na kousky
-
100 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
-
1 stonek řapíkatého celeru na kousky
-
1000 gramů zeleninového vývaru
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.75 g
Kalorie
852 kJ /
203 kcal
Tuk
8.13 g
Vláknina
4.48 g
Sacharidy
25.13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Polévka červená z řepy
35min.
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Cuketový krém s rybími plátky
40min.
Fenyklová polévka se sýrem
35min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min.
Dýňovo-zázvorová polévka
35min.
Zeleninový krém
45min.