Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 1 červená chilli paprika, čerstvá (podle chuti)
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 2 plátky rybího filé
Polévka
- 120 gramů cibule
- 120 gramů jarní cibulky, na kousky (cca 4 kusy)
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 350 gramů batátů (2 batáty), na kousky
- 100 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
- 1 stonek řapíkatého celeru, na kousky
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 852 kJ / 203 kcal
- Protein
- 9.75 g
- Sacharidy
- 25.13 g
- Tuk
- 8.13 g
- Vláknina
- 4.48 g
Alternativní recepty
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 Min
Polévka z pečené dýně
50 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 Min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Polévka červená z řepy
35 Min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min