Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de gruyère coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 400 g de courgettes coupées en dés
- 400 g de tomates coupées en dés
- 200 g d'olives dénoyautées
- 30 g d'huile
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- 4 côtes de veau
- 50 g de mie de pain coupée en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1852 kJ / 442.7 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 734 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau et ses petits légumes
1u.
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1u. 45min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Poulet façon bourguignon
35min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min