
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de gruyère coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 400 g de courgettes coupées en dés
- 400 g de tomates coupées en dés
- 200 g d'olives dénoyautées
- 30 g d'huile
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- 4 côtes de veau
- 50 g de mie de pain coupée en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 442.7 kcal / 1852 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 30.1 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Sodík
- 734 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1hod. 30min
Poulet rôti et ses légumes
1hod. 10min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45min
Cabillaud à la sauce tomate
30min
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
55min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Filet mignon à la provençale
55min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1hod.
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1hod. 30min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1hod.
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min