Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de gruyère coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 400 g de courgettes coupées en dés
- 400 g de tomates coupées en dés
- 200 g d'olives dénoyautées
- 30 g d'huile
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- 4 côtes de veau
- 50 g de mie de pain coupée en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1852 kJ / 442.7 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 734 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Cabillaud au chorizo
35min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 Std. 35 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h