
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de calamars de petite taille (encornets)
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 2 gousses ail
- 100 g de jambon cru coupé en morceaux
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g pignons de pin
- 2 c. à café de feuilles de thym frais et 2 branches
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de vin blanc sec
- 800 g de tomates coupées en quatre
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 570.3 kcal / 2392.3 kJ
- Protein
- 70.8 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 2011.8 mg
Alternativní recepty
Marmite du pêcheur
50min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Gambas au romarin
40min
Ragoût de langouste
1hod. 35min
Tajine d'agneau aux coings
1hod.
Bourride
1hod.
Tajine de bœuf aux patates douces
4hod. 10min
Calamars farcis au chorizo
1hod. 10min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1hod. 5min
Soupe de poisson
20min
Soupe de poisson
40min
Risotto au calamar
1hod. 30min