Calamars farcis comme en Algarve

Calamars farcis comme en Algarve

4.2 21 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 1500 g de calamars de petite taille (encornets)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses ail
  • 100 g de jambon cru coupé en morceaux
  • 150 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 50 g pignons de pin
  • 2 c. à café de feuilles de thym frais et 2 branches
  • 5 brins de persil frais, équeuté
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'huile d'olive
  • 80 g de vin blanc sec
  • 800 g de tomates coupées en quatre
  • 1 feuille de laurier

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2011.8 mg
Protein 70.8 g
Kalorie 2392.3 kJ / 570.3 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...