Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de calamars, de petite taille (encornets)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses ail
- 100 g de jambon cru, coupé en morceaux
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g pignons de pin
- 2 c. à café de feuilles de thym frais, et 2 branches
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de vin blanc sec
- 800 g de tomates, coupées en quatre
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2392.3 kJ / 570.3 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 2011.8 mg
Alternativní recepty
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Opérette de fruits de mer
1 godz. 40 min
Pastilla aux restes de viande
1 godz. 15 min
Poulpe mariné
7u. 5min
Soupe de poisson
20min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 min
Tempura de calamars
40min
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Bourride
1h
Rouille
10min