Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, sbucciato e privato dell'anima
- 4 pomodori maturi, spellati e tagliati a cubetti
- 15 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 100 g di caciotta a cubetti
- 200 g di mozzarella fiordilatte, a cubetti
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2724.3 kJ / 651 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1897.9 mg
Alternativní recepty
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Spaghetti al tonno
40min
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40min
Pasta alla carcerata
30 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Pasta fredda alla norma
30 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min