Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Ragù allo speck
- 100 g di speck a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di burro a pezzi
- 500 g di carne trita di manzo
- 60 g di vino bianco
- 150 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua
- 5 g di sale
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero in polvere
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di pasta tipo ziti
Terminare la preparazione
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5555 kJ / 1327.8 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Sacharidy
- 135.8 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1699.9 mg
Alternativní recepty
Pasta alla ionica
30min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Lasagne alla pecoraia
1 Std. 40 Min
Frittata di linguine
35min
Pasta alla carcerata
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Pasta al forno veloce
45 Min