Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Ragù allo speck
- 100 g di speck a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di burro a pezzi
- 500 g di carne trita di manzo
- 60 g di vino bianco
- 150 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua
- 5 g di sale
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero in polvere
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di pasta tipo ziti
Terminare la preparazione
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5555 kJ / 1327.8 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Sacharidy
- 135.8 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1699.9 mg
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 Std. 20 Min
Lasagne di polenta
3h 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Frittata di linguine
35min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta alla ionica
30min
Pasta al forno veloce
45min