Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Ragù allo speck
- 100 g di speck a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di burro a pezzi
- 500 g di carne trita di manzo
- 60 g di vino bianco
- 150 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua
- 5 g di sale
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero in polvere
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di pasta tipo ziti
Terminare la preparazione
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5555 kJ / 1327.8 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Sacharidy
- 135.8 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1699.9 mg
Alternativní recepty
Omelette verdure e formaggio
30min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20 min
Uova alla triestina
30min
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Lasagne alla pecoraia
1h 40min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Pasticcio di pesce e patate
1h 10min
Pappardelle alla papalina
30min
Croque Madame
3h 30min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta alla gricia
30min