Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 70 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1137.1 mg
Alternativní recepty
Pasta alla ionica
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti alla checca
40min
Penne risottate ai gamberi
30min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Pasta alla gricia
30min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Ziti al forno ragù e speck
1h
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min