Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 385.7 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Linguine allo scoglio
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Linguine con scampi al limone
20 min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Insalata di polpo e patate
2h
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Sautè di cozze e vongole
40min