Bucatini con le canocchie

Bucatini con le canocchie

4.2 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 scalogno a metà
  • ½ peperoncino fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
  • 50 g di vino bianco
  • 200 di pomodori datterino a metà
  • 2 pizzichi di sale
  • 350 g di pasta secca tipo bucatini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 385.7 mg
Protein 27.3 g
Kalorie 1990.3 kJ / 475.8 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 74.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...