Kompatibilní verze
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 4 patatas medianas
- 150 g de queso provolone
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta
- 50 g de tomates cherry
- 200 g de butifarra blanca fresca (sin piel y desmenuzada)
- 20 g de tomates secos (cortados en tiras)
- 50 g de champiñones frescos (cortados en trozos)
- 50 g de hojas de acelgas en juliana
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de orégano seco
- 30 g de nata (35% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 989 kJ / 237 kcal
- Protein
- 10.83 g
- Sacharidy
- 14.08 g
- Tuk
- 15.21 g
- Vláknina
- 1.69 g
Alternativní recepty
Patatas nuevas Hasselback
1h 5min
Salteado de butifarra y champiñones
30 min
Canelones
13 Std. 30 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Rollo de lasaña
1 Std. 15 Min
Ternera al ron con setas
25min
Brazo de patata
45 min
Ternera con setas al brandy
45 min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min