Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Milch, 3,5% Fett
- 1 Vanilleschote, längs halbiert
- 220 g Zucker
- 120 g Mehl
- 10 g Öl
- 2 Eier
- 1 Eigelb
- 30 g Rum
- 10 g Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 24 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 Min
Montélimar-Nougat
3h 30min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 Std.
Apfel-Quitten-Pie
1h
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6h 25min
Gin-Lavendel-Eis
14h 45min
Karamellisierte Ananas mit Minzjoghurt
25 Min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Kreolische Empanadas
3 Std.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1h