Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 190 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale
Pane
- 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
- 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 10 g di sale
- 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 2 - 3 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 397 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 26.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4h
Pane contadino
19 Std.
Pane integrale alla curcuma
16h
Pane ai cereali
3h
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane al latticello
18h
Pane di segale
20h 30min
Pane rustico svizzero
28h
Pane rustico
2 Std.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h