
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 190 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale
Pane
- 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
- 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 10 g di sale
- 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 2 - 3 foglie di salvia fresca lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2129 kcal / 8501 kJ
- Protein
- 69 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 397 g
- Vláknina
- 26.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Panini morbidi dolci
1hod. 30min
Pane vodese con croce
13hod. 30min
Grissini
Žádné hodnocení
Pane veneziano
18hod. 30min
Panini allo yogurt con sesamo
1hod. 30min
Panini di segale
12hod.
Pita rustica
1hod. 35min
Soda Bread (pane irlandese)
45min
Pagnotta rustica
3hod.
Pane semplice
4hod.