Pane alle erbe mediterranee e ricotta

Pane alle erbe mediterranee e ricotta

5.0 3 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 21hod.
1 pezzo

Suroviny

Lievitino
  • di acqua
    190 g
  • di lievito madre di segale
    15 g
    1 ½ g di lievito di birra fresco
  • di farina di segale
    150 g
Pane
  • di acqua (di cui 160 g fredda)
    670 g
  • di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
    100 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
    3 cucchiaini
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g
  • foglie di salvia fresca lavate
    2 - 3

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 2129 kcal / 8501 kJ
Protein 69 g
Tuk 12 g
Sacharidy 397 g
Vláknina 26.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...