Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g di torrone viennese
nebo 50 g di cioccolato viennese - 30 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero a velo
-
1
bustina di zucchero vanigliato (circa 2 cucchiai)
nebo 1 stecca di vaniglia (circa 2 cucchiai) -
20
g di liquore all'arancia (es. Cointreau)
nebo 20 g di succo d'arancia (es. Cointreau) - 200 g di pasta di marzapane a pezzi
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Fileja al ragù
3h
Spezzatino al Barolo
5 godz. 40 min
Baci di dama calabresi
1 godz.
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1 godz.
Agnolotti al brasato
3h
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra
Žádné hodnocení
Pasta al vino
5min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Colomba con crema al limoncello
1h 15 min
Pane al vino rosso e noci
15 Std. 30 Min
Preimpasto per pane
24h 30min