Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
TM6 TM5

Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

Marináda

  • 4 - 6 jarních cibulek (70–100 g), jen bílá část
  • 3 stroužky česneku
  • 20 - 30 gramů čerstvého zázvoru, na 2mm plátky
  • 120 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • 80 gramů sójové omáčky
  • 60 gramů sezamového oleje
  • 30 gramů korejské chilli pasty
  • 30 gramů třtinového cukru
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 4 vepřové kotlety, bez kosti, silné 2 cm (cca 200 g každá)

Pikantní rýže, vepřové kotlety a dušená zelenina

  • 1200 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
  • 500 gramů pak choi, podélně rozpůlené
  • olej, na vymazání

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3153.4 kJ / 753.7 kcal
Protein
50.2 g
Sacharidy
59.5 g
Tuk
34.3 g
Nasycený tuk
8.4 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
1590.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty