Zařízení & příslušenství
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
4 - 6 jarních cibulek (70–100 g), jen bílá část
-
3 stroužky česneku
-
20 - 30 gramů čerstvého zázvoru na 2mm plátky
-
120 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
-
80 gramů sójové omáčky
-
60 gramů sezamového oleje
-
30 gramů korejské chilli pasty
-
30 gramů třtinového cukru
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
4 vepřové kotlety bez kosti, silné 2 cm (cca 200 g každá)
Pikantní rýže, vepřové kotlety a dušená zelenina
-
1200 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
-
500 gramů pak choi podélně rozpůlené
-
olej na vymazání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1590.6 mg
Protein
50.2 g
Kalorie
3153.4 kJ /
753.7 kcal
Tuk
34.3 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
8.4 g
Sacharidy
59.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Sensor II. maso a ryby
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Low carb květákovo-kuřecí kari
45min.
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4hod. 30min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1hod.
Kari nudle s vepřovým masem
45min.