Kompatibilní verze
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 4 - 6 jarních cibulek (70–100 g), jen bílá část
- 3 stroužky česneku
- 20 - 30 gramů čerstvého zázvoru, na 2mm plátky
- 120 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
- 80 gramů sójové omáčky
- 60 gramů sezamového oleje
- 30 gramů korejské chilli pasty
- 30 gramů třtinového cukru
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 4 vepřové kotlety, bez kosti, silné 2 cm (cca 200 g každá)
Pikantní rýže, vepřové kotlety a dušená zelenina
- 1200 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
- 500 gramů pak choi, podélně rozpůlené
- olej, na vymazání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3153.4 kJ / 753.7 kcal
- Protein
- 50.2 g
- Sacharidy
- 59.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1590.6 mg
Alternativní recepty
Miso-jogurtový bramborový salát
35min
Char siu marináda
10min
Novoroční bigos
55min
Máslová brioška
2 Std. 10 Min
Malajské kokosové kuře
10h
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Keine Bewertungen
Klasické hovězí burgery
1 Std.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4u. 30min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min
Křupavá sekaná
1 Std.
Vepřové v mrkvi
2h