Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi

Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi

4.5 12 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce

Suroviny

Marináda
  • 4 - 6 jarních cibulek (70–100 g), jen bílá část
  • 3 stroužky česneku
  • 20 - 30 gramů čerstvého zázvoru na 2mm plátky
  • 120 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • 80 gramů sójové omáčky
  • 60 gramů sezamového oleje
  • 30 gramů korejské chilli pasty
  • 30 gramů třtinového cukru
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 4 vepřové kotlety bez kosti, silné 2 cm (cca 200 g každá)
Pikantní rýže, vepřové kotlety a dušená zelenina
  • 1200 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
  • 500 gramů pak choi podélně rozpůlené
  • olej na vymazání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1590.6 mg
Protein 50.2 g
Kalorie 3153.4 kJ / 753.7 kcal
Tuk 34.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sacharidy 59.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...