Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 200 g Tempeh, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, in Stücken (volitelně)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Weißwein
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet (volitelně)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 320 g kurze Nudeln (z. B. Farfalle oder Penne)
- 2 EL Pinienkerne zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2860 kJ / 684 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 942 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Vegane Asia-Bowl
30 min
Veganer Dürüm
30 min
Veganes "Butter Chicken"
50min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40 Min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1h
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 min
Indischer Gemüsereis
1h
Vegane Lasagne
1h 50 min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35min
Tofu-Reis
50min
Veganes Champignon-Masala
25 min