Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse

Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse

4.3 201 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    1130 g
  • Tempeh in Scheiben (ca. 1 cm)
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Knoblauch, gemahlen
    1 TL
  • Jasminreis
    250 g
    250 g Basmati-Reis, weiß
  • Brokkoliröschen
    200 g
  • rote Paprika in Streifen
    200 g
  • Öl zum Braten
    4 EL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Sojasauce
    80 g
  • Zucker
    40 g
  • Sesamöl
    15 g
    15 g Öl
  • Essig
    15 g
  • Sesam, geröstet zum Bestreuen
    2 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1715 mg
Protein 19 g
Kalorie 2466 kJ / 589 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...