Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Öl
- 200 g Paprika, gemischt, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- Wasser zum Kochen
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen und Würzen
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 150 g Möhren, in Streifen (5 x 0,5 cm)
-
400
g Linguine, vegan
nebo 400 g Spaghetti, vegan - ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Walnusshälften
- 50 g Pinienkerne
- 150 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3574 kJ / 854 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 572 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25min
Veganer Dürüm
30min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Nuss-Bolognese
35min
Gefüllte Paprika mit Petersilien-Tomaten-Reis
55min
Vietnamesisches Gemüse mit Reis
40min
Gedünstetes Gemüse mit Erdnuss-Sauce
30min
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1h 20min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Veganes Paprika-Gulasch
45min