
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Süßkartoffeln (à ca. 230 g), siehe Tipp
- 130 g Wasser
- 200 g Tempeh in Würfeln (ca. 2 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 50 g rote Zwiebeln halbiert
- 80 g Tahin
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer (volitelně)
- 4 EL Olivenöl
- Pfeffer zum Würzen
- 10 g Schnittlauch in feinen Röllchen (volitelně)
- 10 g Koriander, frisch abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1938 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tofu-Reis
50 Min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 Min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 Min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2 Std.
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30 Min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 Min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Veganes "Butter Chicken"
50 Min
Gedünstetes Gemüse mit Erdnuss-Sauce
30 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min