Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Süßkartoffeln (à ca. 230 g), siehe Tipp
- 130 g Wasser
- 200 g Tempeh, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Tahin
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer (volitelně)
- 4 EL Olivenöl
- Pfeffer zum Würzen
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen (volitelně)
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Grüne Kokos-Pasta
20min
Veganer Dürüm
30 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Pink Persia Poutine
1h 30min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40 min
Blumenkohl-Korma
40 min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45 min
Tofu-Curry mit Gemüse
30 min
Tofu-Reis
50 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min