Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rote Linsen
- 500 g Wasser
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 400 g Auberginen
- 50 g Olivenöl
- 1 Gemüsezwiebel (200 g), geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 120 g Rotwein
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Ingwer, gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Paprika-Pasta
30 Min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 godz. 15 min
Spargelgratin
1 godz. 15 min
Schwarzwurzel-Auflauf
1h 25min
Spargel-Korma
45 Min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1 godz. 15 min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 Std.
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min