Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rote Linsen
- 500 g Wasser
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 400 g Auberginen
- 50 g Olivenöl
- 1 Gemüsezwiebel (200 g), geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 120 g Rotwein
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Ingwer, gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Kartoffel-Quiche
3h
Ravioli-Lasagne
1h
Spargel-Korma
45 min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Gefüllte Auberginen
50min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30 min
Indischer Gemüsereis
1h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min