Pizze coniglio mozzarella e rucola

Pizze coniglio mozzarella e rucola

Žádné hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 45min
4 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • di farina di forza
    400 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di mozzarelle ciliegine
    300 g
  • di sale a piacere
    2 - 3 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di rucola
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 728.2 kcal / 3046.6 kJ
Protein 32.1 g
Tuk 29.9 g
Sacharidy 83.1 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sodík 1171.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...