Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- 250 g di passata di pomodoro
- 300 g di mozzarelle ciliegine
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 29.9 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1171.5 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Cheeseburger (TM6)
5h 30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Mozzarella stick
30min
Tartufini cocco e fragole
2h 20min
Torta sfoglia alle mele
1h 30min
Focaccia patate e rosmarino
1h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Biscotti al cocco (senza glutine)
30min
Spaghetti alla checca
40min
Focaccia morbida
4h
Panini morbidi dolci
1h 30min