Pizze coniglio mozzarella e rucola

Pizze coniglio mozzarella e rucola

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • 400 g di farina di forza
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 300 g di mozzarelle ciliegine
  • 2 - 3 pizzichi di sale a piacere
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 30 g di rucola

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1171.5 mg
Protein 32.1 g
Kalorie 3046.6 kJ / 728.2 kcal
Tuk 29.9 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sacharidy 83.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...