Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore a pezzi (3-4 cm)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di scalogno a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo
- 200 g di pomodori maturi, a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere
- 1 cucchiaino di origano secco
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 60 g di panna fresca liquida
-
250
g di mozzarella fresca, ben scolata a pezzi
nebo 250 g di mozzarella per pizza a tocchetti - 4 rametti di timo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.5 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 Min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Arrosto di maiale ripieno con porri e noci
1h 30min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12u. 55min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Salamelle con le verze
1h 5 min.
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.