Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 20 g fresh dill leaves
- 120 g coarse sea salt
- 80 g caster sugar
- 15 g vodka
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 salmon fillet, fresh, boneless, skin on (approx. 300 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 bunch fresh dill leaves (approx. 5 g)
Buckwheat Blinis
- 100 g buckwheat flour
- 150 g water
- 1 tsp baking powder
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g salted butter, for cooking
Garnish
- 35 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 15 g white balsamic vinegar
- 10 g honey
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g rocket salad
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3831 kJ / 902 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 76.5 g
- Tuk
- 6.5 g
Alternativní recepty
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Classic Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Fresh Pasta Dough
1h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Salsa Verde
10 min