Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosbif
- 900 - 1000 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 800 g de agua
Cebollas al vino
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salsa de mostaza
- 150 g de mayonesa
- 30 g de crème fraîche
- 30 g de mostaza de Dijon
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
Bocata
- 4 baguettes (cortadas por la mitad)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3437 kJ / 821 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 99.4 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1219.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa dulce de chiles
Žádné hodnocení
Mini Sloppy Joe´s de res.
Žádné hodnocení
Pollo al estilo vietnamita con arroz jazmín (Cocción de arroz)
30 min
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4hod. 50min
Tacos pulled pork con cerveza negra (Cocción lenta)
5h
Canelones de confit de pato
1h
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15 Min
Vacío al horno con salsa picante
4h 20 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1h 10 min
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45 Min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h