Bocata de rosbif

Bocata de rosbif

4.8 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
8 unidades

Suroviny

Rosbif
  • 900 - 1000 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
  • 800 g de agua
Cebollas al vino
  • 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 30 g de vino tinto
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Salsa de mostaza
  • 150 g de mayonesa
  • 30 g de crème fraîche
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 10 g salsa inglesa (salsa Worcestershire)
Bocata
  • 4 baguettes (cortadas por la mitad)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 1219.9 mg
Protein 42.9 g
Kalorie 3437 kJ / 821 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 99.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...