Speltpizza med nektarin, prosciutto balsamico-glaze
TM6 TM5 TM31

Speltpizza med nektarin, prosciutto balsamico-glaze

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Dej

  • 220 g vand
  • 2 tsk tørgær
    nebo 20 g gær smuldret
  • 200 g speltmel
  • 200 g bagehvedemel plus ekstra til afstøvning
  • 20 g olivenolie plus ekstra til smøring
  • 1 tsk havsalt

Balsamico-glaze

  • 250 g balsamico
  • 25 g sukker

Topping

  • 4 spsk peberfrugtpesto
  • 250 g mozzarella skåret i skiver
  • 6 skiver parmaskinke revet i store stykker (ca. 80 g)
  • 2 nektariner hver skåret i 8 segmenter
  • 4 kviste timian, frisk kun blade
  • 50 g rucola

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
733 kcal / 3067 kJ
Protein
32.7 g
Tuk
26.7 g
Sacharidy
90.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše