Speltpizza med nektarin, prosciutto balsamico-glaze

Speltpizza med nektarin, prosciutto balsamico-glaze

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portioner

Suroviny

Dej
  • vand
    220 g
  • tørgær
    2 tsk
    20 g gær, smuldret
  • speltmel
    200 g
  • bagehvedemel plus ekstra til afstøvning
    200 g
  • olivenolie plus ekstra til smøring
    20 g
  • havsalt
    1 tsk
Balsamico-glaze
  • balsamico
    250 g
  • sukker
    25 g
Topping
  • peberfrugtpesto
    4 spsk
  • mozzarella skåret i skiver
    250 g
  • parmaskinke revet i store stykker (ca. 80 g)
    6 skiver
  • nektariner hver skåret i 8 segmenter
    2
  • timian, frisk kun blade
    4 kviste
  • rucola
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32.7 g
Kalorie 3067 kJ / 733 kcal
Tuk 26.7 g
Sacharidy 90.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše