Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 500 g Blattspinat, TK
- 300 g Feta, in Stücken
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 9 - 12 Lasagneplatten, ungekocht
- 30 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1173 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1 Std. 30 Min
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 Std.
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min