Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Olivenöl
- 750 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 100 g rote Linsen
- 2 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Salz
- 1 EL Agavendicksaft
- 500 g passierte Tomaten
- 200 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Basmati-Reis
- Wasser zum Kochen
- Koriander zum Bestreuen
- 150 g Soja-Joghurtalternative natur (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1787 kJ / 421 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 460 mg
Alternativní recepty
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Veganes Champignon-Masala
25 Min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 Min
Spitzkohl-Curry
35 Min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 Min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 Min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 Min
Cremige Mie-Nudeln
30 Min
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 Min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45 Min