
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Emmentaler in Stücken
- 15 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g rote Paprika in Würfeln (2 cm)
- 120 g Zucchini in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Mais-Bohnen-Mix (z. B. Texas-Mix von Bonduelle) Abtropfgew. 265 g, abgetropft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Weizentortillas (Ø ca. 20 cm)
- 200 g Schmand
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Oregano
- ½ TL Chili, gemahlen
- Koriander, frisch zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 657 kcal / 2755 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 62 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1hod. 30min
Gemüse-Döner
40min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1hod.
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Veggie-bubble-up-Pizza
2hod.
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2hod.
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1hod.
Gnocchi Caprese
20min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1hod. 30min