Fumet de pescado y gambas

Fumet de pescado y gambas

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
400 g

Suroviny

  • 100 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
  • ½ puerro cortado en trozos (3 cm)
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de agua
  • 75 g de huesos de rape
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 ramitas de perejil fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 551 mg
Protein 10 g
Kalorie 446 kJ / 107 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...