Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 80 g de aceite de oliva
- 50 g de brandy
-
600
g de fumet de Pescado de Roca y Marisco 100% Natural Gallina Blanca
nebo 600 g de agua - 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de filetes de merluza fresca
- 150 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- 100 g de nata
- 6 hojas de albahaca fresca
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1139 kJ / 272 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 549.8 mg
Alternativní recepty
Sopa de pescado donostiarra
1h
Cóctel de mariscos tropical
15min
Sopa de pescado
55 min
Fumet de pescado y gambas
20min
Sopa de pescado
55 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Crema de gambones
45 min
Crema con rape y gambas
30 min