Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 616 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Panini ranocchio
3h 30min
Polpette di zucca
1h 30min
Frittelle di cavolo nero
30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Sformato vegetale
1h
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min