Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
TM6

Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

3.9 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 600 g di acqua
  • 300 g di bietole, i gambi
  • 150 g di pane raffermo a cubetti
  • 1 uovo
  • 70 g pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Fontina a cubetti
  • olio extravergine di oliva q.b.

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1307 kJ / 312.5 kcal
Protein
17.5 g
Sacharidy
37.6 g
Tuk
11.3 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
616 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty