Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 616 mg
Alternativní recepty
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Frittelle di bietole
45 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Sformato vegetale
1h
Scarpazza sarzanese
2 godz. 30 min
Burger di cavolo nero
45 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Pesto di lattuga
15min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Torta de gee
1h 30 min