
Zařízení & příslušenství
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi80 g
-
di acqua600 g
-
di bietole i gambi300 g
-
di pane raffermo a cubetti150 g
-
uovo1
-
pangrattato70 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di Fontina a cubetti50 g
-
olio extravergine di oliva q.b.
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
312.5 kcal /
1307 kJ
Protein
17.5 g
Tuk
11.3 g
Sacharidy
37.6 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
616 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2023
31 recept
Itálie
Itálie