Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

4.0 17 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    80 g
  • di acqua
    600 g
  • di bietole i gambi
    300 g
  • di pane raffermo a cubetti
    150 g
  • uovo
    1
  • pangrattato
    70 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di Fontina a cubetti
    50 g
  • olio extravergine di oliva q.b.

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 312.5 kcal / 1307 kJ
Protein 17.5 g
Tuk 11.3 g
Sacharidy 37.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 616 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...