Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

4.2 21 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 600 g di acqua
  • 300 g di bietole i gambi
  • 150 g di pane raffermo a cubetti
  • 1 uovo
  • 70 g pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Fontina a cubetti
  • olio extravergine di oliva q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 616 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 1307 kJ / 312.5 kcal
Tuk 11.3 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 37.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...