Zařízení & příslušenství
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
6 portions
Suroviny
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
386.9 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tuk
20.6 g
Vláknina
8.5 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
66.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72hod. 30min.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min.
Gluten-free Bread
3hod. 20min.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3hod. 40min.
Courgetti Carbonara
40min.
Vegan Aquafaba Butter
2hod. 25min.
Padrón Pepper Pesto
4hod. 15min.
Buckwheat Crispbread
1hod. 30min.
Vegan Coconut Yoghurt
12hod. 15min.
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min.
Almond and Seed Crackers
45min.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12hod. 55min.