Kompatibilní verze
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 386.9 mg
Alternativní recepty
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Raw Walnut Brownies
1h 10 min
Tiramisu
5h 20 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min