Kompatibilní verze
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 386.9 mg
Alternativní recepty
Popcorn and Buckwheat Bread
2 Std.
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
15 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Nenhuma avaliação
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.