Zařízení & příslušenství
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
6 portions
Suroviny
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
386.9 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tuk
20.6 g
Vláknina
8.5 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
66.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegan Burgers
45min.
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25min.
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min.
All-Purpose Gluten Free Flour
5min.
Vegan Cocktail Sauce
5min.
Citrus Water (TM5)
35min.
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1hod.
Vegan Crème Brûlée
4hod. 45min.
Buckwheat Crispbread
1hod. 30min.
Amaranth Crispbread
1hod. 15min.
Gluten-free Sacher Torte
3hod. 20min.