Bignè craquelin ai lamponi e cioccolato bianco

Žádné hodnocení
Příprava 35min
Celkový 6hod. 10min
12 pezzi

Suroviny

Crema al cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
Ripieno di lamponi
  • di lamponi
    300 g
    300 g di lampone surgelato
  • di zucchero
    30 g
Crumble
  • di burro a temperatura ambiente, in pezzi
    80 g
  • di zucchero grezzo di canna
    70 g
  • di farina tipo 00
    80 g
Pasta al vapore
  • di acqua
    250 g
  • di burro in pezzi
    90 g
  • di zucchero
    10 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00
    150 g
  • uova
    4
Crema al cioccolato bianco
  • di mascarpone freddo
    250 g
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo (volitelně) per servire

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Protein 6.8 g
Tuk 32.2 g
Sacharidy 35.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 19.1 g
Sodík 219.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...