Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salát
- 200 gramů brokolicových růžiček
- 140 gramů červeného hlávkového zelí, bez košťálu, na plátky (5 cm)
- 50 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 50 gramů červené papriky, na proužky (2 cm)
- 1 avokádo, na kostičky (1 cm)
Zálivka
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- mořská sůl podle chuti
- pepř černý, mletý podle chuti
- 2 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- ½ polévkové lžíce chia semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1550 kJ / 371 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 30.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30 Min
Brokolicová pomazánka
15 Min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25 min
Mandlovo-bylinkové bagetky
35 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 Min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 Min
Kari coleslaw
10 Min
Salát z červené řepy
10 Min
Brokolicový salát
10 Min
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min
Salát 5 sekund
5 min