
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů šalotky
- 2 plátky anglické slaniny
- 70 gramů mrkve
- 70 gramů pórku
- 200 gramů zelené čočky propláchnuté
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvé petržele hladkolisté
- 1 snítka tymiánu, čerstvého
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500
gramů vody
nebo 500 gramů zeleninového vývaru - 2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 291 kcal / 1221 kJ
- Protein
- 31.43 g
- Tuk
- 9.15 g
- Sacharidy
- 33.75 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1hod. 10min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45min
Čočkoví ptáčci na špagetovém lůžku
1hod. 5min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Čočka s krevetami
20min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min
Kuřecí salát se špaldou
1hod. 15min