Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů šalotky
- 2 plátky anglické slaniny
- 70 gramů mrkve
- 70 gramů pórku
- 200 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvé petržele, hladkolisté
- 1 snítka tymiánu, čerstvého
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500
gramů vody
nebo 500 gramů zeleninového vývaru - 2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1221 kJ / 291 kcal
- Protein
- 31.43 g
- Sacharidy
- 33.75 g
- Tuk
- 9.15 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Smoothie bowl z červené řepy s pomerančovou šťávou
10 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Ledový salát s hovězím masem
35 Min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 Std.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40 min
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 Min
Čočka s krevetami
20 Min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 Min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 Min