Zařízení & příslušenství
Pstruh se zelenou čočkou
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů šalotky
-
2 plátky anglické slaniny
-
70 gramů mrkve
-
70 gramů pórku
-
200 gramů zelené čočky propláchnuté
-
1 bobkový list, sušený
-
1 snítka čerstvé petržele hladkolisté
-
1 snítka tymiánu, čerstvého
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500 gramů zeleninového vývaru500 gramů vody
-
2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31.43 g
Kalorie
1221 kJ /
291 kcal
Tuk
9.15 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
33.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska s kroupotem
50min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Ryba po řecku
35min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1hod. 5min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.