
Zařízení & příslušenství
Pstruh se zelenou čočkou
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů šalotky
-
2 plátky anglické slaniny
-
70 gramů mrkve
-
70 gramů pórku
-
200 gramů zelené čočky propláchnuté
-
1 bobkový list, sušený
-
1 snítka čerstvé petržele hladkolisté
-
1 snítka tymiánu, čerstvého
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500 gramů vody
-
2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
291 kcal /
1221 kJ
Protein
31.43 g
Tuk
9.15 g
Sacharidy
33.75 g
Vláknina
1.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Treska s kroupotem
50 Min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 Min
Růžové fusilli
30 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 Std. 5 Min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min