Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů šalotky
- 2 plátky anglické slaniny
- 70 gramů mrkve
- 70 gramů pórku
- 200 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvé petržele, hladkolisté
- 1 snítka tymiánu, čerstvého
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500
gramů vody
nebo 500 gramů zeleninového vývaru - 2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1221 kJ / 291 kcal
- Protein
- 31.43 g
- Sacharidy
- 33.75 g
- Tuk
- 9.15 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 Std. 45 Min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 menit
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 menit
Krůtí závitky po indicku
1h 10min
Tilápie s červeným kari
40 Min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 Min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1j 35 menit
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 menit
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min