Zařízení & příslušenství
Pstruh se zelenou čočkou
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů šalotky
-
2 plátky anglické slaniny
-
70 gramů mrkve
-
70 gramů pórku
-
200 gramů zelené čočky propláchnuté
-
1 bobkový list, sušený
-
1 snítka čerstvé petržele hladkolisté
-
1 snítka tymiánu, čerstvého
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500 gramů zeleninového vývaru500 gramů vody
-
2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31.43 g
Kalorie
1221 kJ /
291 kcal
Tuk
9.15 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
33.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1hod.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25min.
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Losos se zeleninou a kuskusem
40min.