Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
TM5 TM6

Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami

4.8 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 40 gramů šalotky, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky (2 mm)
  • 60 gramů seville pomerančového džemu
  • 1 špetka čerstvého tymiánu, listů
  • 20 gramů olivového oleje
  • 20 gramů balzamikového octa
  • 50 gramů portského vína
  • 550 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
  • 2 kachní prsa, bez kůže (cca 150-200 gramů každé) (viz tip)
  • 350 gramů brambor, moučných, oloupaných, na malé kousky (1 cm)
  • ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
  • 30 gramů másla
  • 120 gramů mléka
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého, dle chuti
  • 120 - 150 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (2 cm) pokud je potřeba

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
3136 kJ / 750 kcal
Protein
43 g
Sacharidy
60 g
Tuk
33 g
Vláknina
4.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty