Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.7 65 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 80 g di vino bianco secco
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1174.1 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1745.5 kJ / 417.2 kcal
Tuk 12.4 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 66.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...